Ulei de masline aromat cu usturoi dafin si rozmarin

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei de masline extra virgin
  • 3 catei de usturoi, taiati in doua
  • 6 foi de dafin mici
  • 2 crengute rozmarin
  • 6 scobitori
  • 1 sticla goala

Mod de preparare

Se infig in scobitori foile de dafin si jumatatile de catei de usturoi ( cite una la scobitoare) si se introduc in sticla.

Se introduc in sticla si crengutele de rozmarin, se toarna uleiul de masline extra virgin si se astpa sticla.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise