Reteta de prajitura cu crema de vanilie si jeleu de capsuni o prepar in fiecare primavara, cand apar primele flori de soc. Este o prajitura fina, delicioasa, cremoasa, si aromata, pe care merita s-o incercati macar o data. Contine un blat umed de cacao, crema de vanilie, jeleu de capsuni si decor din floricele delicate de soc. O minunatie!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Mihaela Balan • 16 Martie 2024, 22:40 Draga dna Iulia Avram, ar fi bine inainte sa postati o reteta sa verificati ingredientele si cantitatile pe care le dati. Este pacat de produse, timp, bani... La ingredintele enumerate pt blat nu exista zaharul, iar jeleul de capsuni la cantitatile de lichide si de gelatina indicate nu se leaga ramane un sirop...