Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
(pt. 5 portii), 1 ceapa medie, 1 cutie de rosii in bulion, 3-5 catei de usturoi, 1/2 pahar de vin alb, 4-6 capere, 2 conserve de ton in ulei, patrunjel verde, oregano
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Al tonno" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,
0 voturi
4 comentarii
30 min
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate