autor:

Dan_Hosu

» » Sosuri

Allioli

Autor: Dan_Hosu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan_Hosu (Bucatar sef)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 16 iulie 2012

Ingrediente
-un catel de usturoi, -ulei(cat cuprinde), -3-4 fire de patrunjel(fara codita), -un ou, -un varf de cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un bol inalt,catelul de usturoi curatat, sarea ,patrunjelul si se toaca cu blenderul pana se face pasta si apoi se adauga oul si se bate in continuare adaugandu-se din cand in cand ulei. Acest sos se va ingrosa la fel ca o maioneza ...cu cat puneti ulei cu atat se va ingrosa si se va face mai mult,dar decideti voi cat de iute si cat de mult vreti sa faceti
Daca ti-a placut reteta noastra "Allioli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Un deliciu!*****

  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Este un fel de mujdei de usturoi al nostru dar cu mult mai mult ulei. CRED CA E MAI SANATOS MUJDEIUL. Cred ca este o reteta buna daca vrei sa inveti sa faci maioneza de usturoi. O sa incerc si eu....nu mai am maioneza si tocmai cautam o reteta. Cred ca merge f bine cu gratar, cu cartofi prajiti. Merci pt reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Arata super bine...

    • mira (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      Din usturoiul nostru marunt trebuie sa punem mai multi catei la asa cantitate.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      Trebuie incercat ca tare fain arata !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • -un catel de usturoi
  • -ulei(cat cuprinde)
  • -3-4 fire de patrunjel(fara codita)
  • -un ou
  • -un varf de cutit de sare

Raporteaza reteta

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!*****

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
pasta de ardei copti(foarte simpla si delicioasa)