Allioli

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Allioli

Ingrediente

  • -un catel de usturoi
  • -ulei(cat cuprinde)
  • -3-4 fire de patrunjel(fara codita)
  • -un ou
  • -un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Se pune intr-un bol inalt,catelul de usturoi curatat, sarea ,patrunjelul si se toaca cu blenderul pana se face pasta si apoi se adauga oul si se bate in continuare adaugandu-se din cand in cand ulei. Acest sos se va ingrosa la fel ca o maioneza ...cu cat puneti ulei cu atat se va ingrosa si se va face mai mult,dar decideti voi cat de iute si cat de mult vreti sa faceti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise