autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Aluat de pizza

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
500g faina, 40g drojdie, 1 lingurița sare, 1 lingurița zahar, 2 linguri ulei, 1/4 l apa calduța

Dificultate: Redusa Timp: 12 min

4 voturi

Mod de preparare

se dizola drojdia in 1/4 lapa calduța se adauga in faina. se amesteca cu sarea, zaharul și uleiul . se framanta aluatul pana la omogenizare. se are in vedere sa nu se lipeasca aluatul de degete. in caz ca e prea moale se adauga puțina faina. se coace la 220 grade celsius.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu aluat fraged de casa

Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si

9 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza
Pizza rapida fara aluat dospit

Pizza rapida fara aluat dospit

Se prepara rapid, este foarte buna si cu siguranta veti fi incantati de rezultat. Pentru a prepara

2 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 40g drojdie
  • 1 lingurița sare
  • 1 lingurița zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l apa calduța

Raporteaza reteta

Retete
de radita semenescu
Fererro Rocher

Fererro Rocher

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu ton