autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Aluat de pizza

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
500g faina, 40g drojdie, 1 lingurița sare, 1 lingurița zahar, 2 linguri ulei, 1/4 l apa calduța

Dificultate: Redusa Timp: 12 min

4 voturi

Mod de preparare

se dizola drojdia in 1/4 lapa calduța se adauga in faina. se amesteca cu sarea, zaharul și uleiul . se framanta aluatul pana la omogenizare. se are in vedere sa nu se lipeasca aluatul de degete. in caz ca e prea moale se adauga puțina faina. se coace la 220 grade celsius.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
ALUAT RAPID DE PIZZA

ALUAT RAPID DE PIZZA

Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza cu mainele forma tavii. Poate

124 voturi    14 comentarii
5 min
Retete vegetariene
Carnati de casa in aluat de pizza

Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20

24 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 40g drojdie
  • 1 lingurița sare
  • 1 lingurița zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l apa calduța

Raporteaza reteta

Retete
de radita semenescu
Fererro Rocher

Fererro Rocher

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Paste cu ciuperci