Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit, ceapa taiata julien si il lasam 2 min la foc mediu, adugam rosile, pasta de tomate, oregano, piper, ton si capere, invirtim totul cu o lingura de lemn, punem sarea dupa gust si lasam sa fiarba la foc tare pina scade.
Cu un minut inainte de coptura indicata, strecuram pastele si le trecem in cratita cu sosul, tot pe foc dar mediu adaugam parmezanul, invirtim si continuam coptura inca 30 de secunde. Asezam pastele in farfurie si decoram cu patrunjel tocat proaspat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii