Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit, ceapa taiata julien si il lasam 2 min la foc mediu, adugam rosile, pasta de tomate, oregano, piper, ton si capere, invirtim totul cu o lingura de lemn, punem sarea dupa gust si lasam sa fiarba la foc tare pina scade.
Cu un minut inainte de coptura indicata, strecuram pastele si le trecem in cratita cu sosul, tot pe foc dar mediu adaugam parmezanul, invirtim si continuam coptura inca 30 de secunde. Asezam pastele in farfurie si decoram cu patrunjel tocat proaspat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii