autor:

FABIO

» » Paste si pizza

Amorosi al tonno

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
500 gr paste (eu am ales amorosi, dar merg orice fel de paste scurte), 1 cutie de rosii cubulete in conserva, 1 lingura de pasta de tomate, 1 cutie de ton bucati de calitate, 100ml ulei evo, sare, piper, 1 lingura oregano, 1 lingura capere model marunt, o lingura parmezan, patrunjel, 2 catei usturoi, 1 ceapa mica, 150ml vin alb,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit, ceapa taiata julien si il lasam 2 min la foc mediu, adugam rosile, pasta de tomate, oregano, piper, ton si capere, invirtim totul cu o lingura de lemn, punem sarea dupa gust si lasam sa fiarba la foc tare pina scade.



Cu un minut inainte de coptura indicata, strecuram pastele si le trecem in cratita cu sosul, tot pe foc dar mediu adaugam parmezanul, invirtim si continuam coptura inca 30 de secunde. Asezam pastele in farfurie si decoram cu patrunjel tocat proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amorosi al tonno" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne Panzanella

Penne Panzanella

Intr-un vas se pun pennele la fiert,intre timp in tgaia incinsa cu putin ulei de maslione prajim

4 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
pizza con tutto

pizza con tutto

Se intinde aluatul dupa care se unge cu sosul de rosii,apoi se adauga mozzarela si celelalte ingrediente

7 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Foarte apetisant

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Foarte frumos prezentat produsul final!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    O bunatate...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      La fel pregatesc si eu reteta dar fara parmezan, felicitari pt prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr paste (eu am ales amorosi
  • dar merg orice fel de paste scurte)
  • 1 cutie de rosii cubulete in conserva
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 cutie de ton bucati de calitate
  • 100ml ulei evo
  • sare
  • piper
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura capere model marunt
  • o lingura parmezan
  • patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 150ml vin alb,

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de somon in verde

File de somon in verde

Intr-o tava de iena asezati fileuri de somon, condimentati cu arome pentru peste, ulei evo si punetile

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Trottole cu mix de branzeturi pentru gratinat