autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Anellini la cuptor

Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2006

Ingrediente
300 g anellini (sunt paste mici in forma de inele), 500 g rosioare mici tip cirese taiate in doua /sau rosii normale curatate de pielite, taiate bucatele, muschi file taiat bucatele /sau sunca presata, mozzarella bucatele /sau cas /sau cascaval ras pe razatoarea mare, parmezan ras /sau cascaval ras, 2 catei de usturoi, ulei de masline, sare, piper, 3 frunze de busuioc

Dificultate: Medie Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Punem apa la fiert.
Intr-o tigaie de teflon calim usturoiul taiat mare pe jumatate in putin ulei de masline, adaugam sunculita bucatele, le calim, adaugam sare, piper. Taiem rosioarele pe jumatate si le adugam in tigaie, le calim.
Cand apa clocoteste adaugam pastele si o lingura de sare si le lasam sa fiarba amestecand des, sa nu se prinda de fundul oalei.
Cand pastele sunt al dente le strecuram, le amestecam cu sosul de rosii, adaugam bucatelele de mozzarella si busuiocul tocat si rasturnam totul intr-o tava de yena unsa un pic cu ulei.
Deasupra presaram parmezan ras sau cascaval si dam la cuptor pentru 15-20 de minute.

Buon appetito!
Daca ti-a placut reteta noastra "Anellini la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Calzone

Pizza Calzone

Prima data se prepara aluatul: se cerne faina, se adauga sarea, se face o adancitura in mijloc si

7 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza
Placinta cu cartofi

Placinta cu cartofi

Dupa ce am curatat cartofii de coaja, ii spalam bine si i-am dat pe razatoarea mare. Ii acoperim

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 300 g anellini (sunt paste mici in forma de inele)
  • 500 g rosioare mici tip cirese taiate in doua /sau rosii normale curatate de pielite
  • taiate bucatele
  • muschi file taiat bucatele /sau sunca presata
  • mozzarella bucatele /sau cas /sau cascaval ras pe razatoarea mare
  • parmezan ras /sau cascaval ras
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 3 frunze de busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline