Punem apa la fiert.
Intr-o tigaie de teflon calim usturoiul taiat mare pe jumatate in putin ulei de masline, adaugam sunculita bucatele, le calim, adaugam sare, piper. Taiem rosioarele pe jumatate si le adugam in tigaie, le calim.
Cand apa clocoteste adaugam pastele si o lingura de sare si le lasam sa fiarba amestecand des, sa nu se prinda de fundul oalei.
Cand pastele sunt al dente le strecuram, le amestecam cu sosul de rosii, adaugam bucatelele de mozzarella si busuiocul tocat si rasturnam totul intr-o tava de yena unsa un pic cu ulei.
Deasupra presaram parmezan ras sau cascaval si dam la cuptor pentru 15-20 de minute.
Buon appetito!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii