autor:

Alina G.A

» » Fripturi

Antricot de porc cu sos de vin rosu

Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare, , 1 cana ceapa, , 60 g unt, , 1 lingura faina, , 1 legatura de patrunjel, , 2 cani vin rosu, , piper, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se presara sare si piper peste carne. Carnea se prajeste in putin unt, cate 8-9 minute pe fiecare parte, dupa care se pastreaza la cald. Se caleste apoi ceapa pana devine sticloasa, presarandu-se faina si amestecandu-se la foc mediu. Se stinge cu vin, fierbandu-se pana cand sosul se ingroasa. Se potriveste gustul sosului cu sare si piper, se adauga restul de unt si se da in clocot. Se adauga patrunjelul tocat marunt si sosul se toarna peste carne.
Foarte buna. (reteta testata)
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de porc la gratar cu cartofi natur

Piept de porc la gratar cu cartofi natur

Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si

12 voturi    12 comentarii
40 min
Fripturi
Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Rotite cu brânzã si suncã de curcan

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie

4 voturi    5 comentarii
25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare
  • 1 cana ceapa
  • 60 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cani vin rosu
  • piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Porchetta cu salvie si cascaval