autor:

Alina G.A

» » Fripturi

Antricot de porc cu sos de vin rosu

Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare, , 1 cana ceapa, , 60 g unt, , 1 lingura faina, , 1 legatura de patrunjel, , 2 cani vin rosu, , piper, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se presara sare si piper peste carne. Carnea se prajeste in putin unt, cate 8-9 minute pe fiecare parte, dupa care se pastreaza la cald. Se caleste apoi ceapa pana devine sticloasa, presarandu-se faina si amestecandu-se la foc mediu. Se stinge cu vin, fierbandu-se pana cand sosul se ingroasa. Se potriveste gustul sosului cu sare si piper, se adauga restul de unt si se da in clocot. Se adauga patrunjelul tocat marunt si sosul se toarna peste carne.
Foarte buna. (reteta testata)
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile

5 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare
  • 1 cana ceapa
  • 60 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cani vin rosu
  • piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc