autor:

Alina G.A

» » Fripturi

Antricot de porc cu sos de vin rosu

Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare, , 1 cana ceapa, , 60 g unt, , 1 lingura faina, , 1 legatura de patrunjel, , 2 cani vin rosu, , piper, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se presara sare si piper peste carne. Carnea se prajeste in putin unt, cate 8-9 minute pe fiecare parte, dupa care se pastreaza la cald. Se caleste apoi ceapa pana devine sticloasa, presarandu-se faina si amestecandu-se la foc mediu. Se stinge cu vin, fierbandu-se pana cand sosul se ingroasa. Se potriveste gustul sosului cu sare si piper, se adauga restul de unt si se da in clocot. Se adauga patrunjelul tocat marunt si sosul se toarna peste carne.
Foarte buna. (reteta testata)
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante

Pasul 1: Spalam aripile, indepartam varfurile si le taiem in doua (copanelul si cealalta parte). Pasul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

24 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de antricot a cate 600 g fiecare
  • 1 cana ceapa
  • 60 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cani vin rosu
  • piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Berbecut cu sos de legume