Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne

Ingrediente

  • Imi place sa umplu cu carne ardei,dovlecei,sarmale in frunza de vita si rosii si sa fiarba la un loc.Fiecare isi lasa gustul si iese un deliciu.
  • eu am folosit 1,500 kg carne amestec porc cu vita
  • 3 cepe
  • 2 legaturi marar
  • orez dupa gust
  • pasta de tomate
  • rosii
  • sare,piper,condimente(cimbru,tarhon)

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare,seminte,se spala si se lasa la scurs. Dovleceii se spala,daca sunt trufandale nu se curata de coaja( doar daca sunt mai mari se curata de coaja).Se taie pe jumatate si se scoate miezul cu o lingurita.Miezul se pune la fiert.

La rosii se taie un capacel si se curata de miez.

Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza ca partea lucioasa sa vina in exterior.

Carnea se amesteca cu condimente,sare,piper,mararul si ceapa tocate,orezul spalat foarte bine si curatat de impuritati.Se toarna putin ulei si putina apa minerala

pentru a deveni mai pufoasa compozitia.

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii,dovleceii,rosiile si sarmalele.Ardeii,dovleceii si rosiile dupa ce se umplu ,capetele se dau prin putina faina.

Dupa ce se aseaza in cratita se adauga miezul de la dovlecei,rosii taiate,pasta de tomate si apa fierbinte.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie putin,apoi se introduc pentru gratinare la cuptor.

Se servesc cu iaurt si smantana deasupra.

Este o mancare delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor