Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne

Ingrediente

  • Imi place sa umplu cu carne ardei,dovlecei,sarmale in frunza de vita si rosii si sa fiarba la un loc.Fiecare isi lasa gustul si iese un deliciu.
  • eu am folosit 1,500 kg carne amestec porc cu vita
  • 3 cepe
  • 2 legaturi marar
  • orez dupa gust
  • pasta de tomate
  • rosii
  • sare,piper,condimente(cimbru,tarhon)

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare,seminte,se spala si se lasa la scurs. Dovleceii se spala,daca sunt trufandale nu se curata de coaja( doar daca sunt mai mari se curata de coaja).Se taie pe jumatate si se scoate miezul cu o lingurita.Miezul se pune la fiert.

La rosii se taie un capacel si se curata de miez.

Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza ca partea lucioasa sa vina in exterior.

Carnea se amesteca cu condimente,sare,piper,mararul si ceapa tocate,orezul spalat foarte bine si curatat de impuritati.Se toarna putin ulei si putina apa minerala

pentru a deveni mai pufoasa compozitia.

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii,dovleceii,rosiile si sarmalele.Ardeii,dovleceii si rosiile dupa ce se umplu ,capetele se dau prin putina faina.

Dupa ce se aseaza in cratita se adauga miezul de la dovlecei,rosii taiate,pasta de tomate si apa fierbinte.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie putin,apoi se introduc pentru gratinare la cuptor.

Se servesc cu iaurt si smantana deasupra.

Este o mancare delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise