Ardei iuti ciresica in otet

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ardei iuti ciresica in otet

Ingrediente

  • ardei iuti ciresica(sau orice fel de ardei iuti)
  • otet
  • sare
  • piper boabe
  • zahar
  • foi de dafin
  • frunze de telina
  • frunze de visin

Mod de preparare

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g.

In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet.

Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan.

Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper.

Deasupra punem cate o frunza de telina.

Completam cu apa si capacim.

Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie.

Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului.

Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min.

Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor