autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu peste

Ardei umpluti cu peste

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
7-10 buc.ardei gras, 700 g file de peste alb (cod,salau), orez dupa gust(2-3 linguri), 2 cepe, 1-2 buc ardei gras rosu sau capia, suc de rosii dupa gust, 2-3 rosii, ulei de masline, 1/2 leg. patrunjel, 1-2 leg. marar, un morcov ras, sare,, 200 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de ulei.Dupa ce a fiert se scurge bine.
Ceapa si ardeiul se curata,se spala si se toaca marunt.
Intr-o tigaie se cu ulei incins se caleste ceapa,se adauga orezul,morcovul ras,ardeiul .Cand s-au calit si s-a legat compozitia se stinge focul si se lasa la racit.
Pestele spalat ,zvantat se toaca marunt sau se da prin masina de tocat carne si se amesteca cu compozitia de mai sus,cu patrunjelul,mararul tocate foarte marunt si se potriveste de sare,piper,cimbru.
Cu aceasta compozitie se umplu ardeii curatati de cotoare,seminte,spalati si scursi de surplusul de apa.
Dupa umplere ardeii se trec cu compozitia prin faina si se aseaza intr-o tava daca ii umpleti taiati pe jumatate sau intr-o craticioara sau vas de lut daca ii umpleti intregi. Se toarna sucul de rosii si rosiile taiate felii,cateva cubulete de ardei gras tocat ,vinul si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos.Dupa ce opriti focul puteti presara deasupra marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu ciuperci

Macrou cu ciuperci

Peştele îl tai, îl cureţi etc. Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Intr-adevar pentru aceste zile este o reteta grozava...

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Iata o solutie pt zilele cu dezlegare la peste.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Nu am mancat niciodata dar cred ca sunt ft buni!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Multumesc...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Ce bunãtate!!!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Multumesc si va asigur ca o sa va placa foarte mult...

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Daca e cu peste sigur e faorte bun. Meita incercat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Sunt tare gustosi si este o mancare deosebita pentru dezlegarile la peste din perioadele de post si nu numai...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Cred ca sunt deliciosi, nu m/am gandit niciodata la asa o combinatie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 7-10 buc.ardei gras
  • 700 g file de peste alb (cod,salau)
  • orez dupa gust(2-3 linguri)
  • 2 cepe
  • 1-2 buc ardei gras rosu sau capia
  • suc de rosii dupa gust
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • 1/2 leg. patrunjel
  • 1-2 leg. marar
  • un morcov ras
  • sare,
  • 200 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Intr-adevar pentru aceste zile este o reteta grozava...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Papillotes de somon cu praz