Dupa ce legumele au fost spalate in prealabil , ardeilor li se face un dop in dreptul cozii si li se scot semintele .
Rosiile , castravetii , ceapa si mararul sunt taiate marunt , iar branza cubulete mici . Aceste ingrediente se amesteca , ele constituind umplutura .
Ardeii sunt umpluti cu acest amestec si se servesc ca salate alaturi de fripturi .
Pofta buna !!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii