autor:

Fara foto

» » Salate

Ardei umpluti ( salata )

Autor: Cristi (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristi (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
4 ardei grasi mari ,, 1 ceapa potrivita ,, branza ,, 2 rosii mari ,, 2 castraveti ,, marar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce legumele au fost spalate in prealabil , ardeilor li se face un dop in dreptul cozii si li se scot semintele .
Rosiile , castravetii , ceapa si mararul sunt taiate marunt , iar branza cubulete mici . Aceste ingrediente se amesteca , ele constituind umplutura .
Ardeii sunt umpluti cu acest amestec si se servesc ca salate alaturi de fripturi .
Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti ( salata )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
salata de ardei copti

salata de ardei copti

Se spala ardeii, se coc, invartindu-i pe toate partile. Cum s-au copt, se pun intr-un vas, se presara

5 voturi    9 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei grasi mari ,
  • 1 ceapa potrivita ,
  • branza ,
  • 2 rosii mari ,
  • 2 castraveti ,
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salata de conopida cu carne de curcan