Amestecam sosul: morcovul cu maioneza si condimentele. Punem aripioarele de gaina amestecam si lasam la rece pentru marinare cam 1 ora.
Apoi luam o tava o ungem cu ulei si asezam aripioarele, incingem cuptorul la 180 grade.
Punem aripioarele de gaina la cuptor si lasam sa se coaca timp de 1 ora.
Pofta buna!!!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii