Aripioare de pui cu chutney de mango

Timp pregatire
30 minute
Aripioare de pui cu chutney de mango

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui, taiate in 1/2
  • 1 cutie bere neagra
  • 1 borcan Chutney de mango (sau sos dulce-acrisor)
  • 3 linguri sos Chilli
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ulei
  • piper

Mod de preparare

Se pun intr-un castron ingredientele, astfel: Chutney-ul de mango, sosurile, berea, usturoiul pisat, uleiul, piperul si se amesteca. La final se pun si aripioarele, se amesteca apoi se acopera vasul si se da la frigider pentru minim 4 ore sau chiar peste noapte.

Dupa ce aripioarele s-au marinat, se pune tot amestecul in vasul aparatului Multicooker, se seteaza optiunea FRY, timp de preparare 30 de minute apoi butonul START.

Cand aparatul va emite sunete de avertizare, aripioarele sunt gata.

Se scot pe un platou si se servesc cu sau fara sos. Sunt foarte fragede si extrem de gustoase.

Reteta pregatita de Anca, @myclassiccuisine.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor