Aripioare de pui picante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 buc aripioare de pui
  • 1/4 pachet de unt
  • piper
  • sare
  • boia/chilli

Mod de preparare

Se iau aripioarele,se spala,se curata si se aseaza pe o farfurie.

Pe fundul tavii se aseaza folie de aluminiu.

Untul se topeste in prealabil pana devine lichid.

Se unge tava si se aseaza aripioarele.Pe deasupra se presara sarea,piperul si boiaua.Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor ~45 de min.Cu 5 minute mai devreme,se indeparteaza folia de aluminiu ptr rumenire.

Se pot servi cu cartofi natur sau legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor