Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc de lamaie, ca fructul sa nu-si schimbe culoarea. se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat ouale si se trece fiecare felie de avocado prin pesmet, pe toate partile iar apoi in ou si din nou in pesmet.Se prajeste in ulei incins in prealabil, dar micsorand flacara cand introducem feliile, pana se rumenesc frumos.Se poate servi la pranz, in loc de carne, cu pure de cartofii si o salata, sau la cina , fara pure.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii