In blender se pun vinetele,usturoiul,tahina,ceapa,si sucul de lamiie;se mixeaza.
Se da la rece pina cind e gata de servit.
Se serveste in platou cu boia si patrunjel deasupra ,cu piine pita (\"libaneza\"i se spune in Romania)taiata in triunghiuri si prajita usor.
Se serveste si ca salata
In varianta libaneza se folosesc 2 linguri iaurt si se omite ceapa

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii