autor:

paviasi

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Ingrediente
Pentru 10 portii,  5 bucati coaste de porc semiafumate (aprox. 500 gr bucata), 2 capatani varza murata ca pentru sarmale foi subtiri , 2 cepe mari rosii, 4 catei usturoi , 200 gr sos barbeque, 200 gr pasta de tomate , 100 gr zahar brun, 2 morcovi medii, 10 rosii mici, piper, boia iute, ulei vegetal

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde de pe os, se scoate din supa. In supa, se adauga pasta de tomate, sosul barbeque si zaharul brun si se continua fierberea. Se scade pana are consistenta unui sos, apoi se trage pe blender, apoi prin sita si se lasa la cald. Intr-o tigaie, se pune cealalta ceapa rosie tocata, cand este gata, se adauga varza desarata si taiata foarte fin. Se caleste 30-40 de minute la foc mic si se adauga piper si boia. Rosiile se taie cuburi si se trag in tigaie, cu putin ulei, iar cand sunt putin moi, se adauga putin sos din cel descris mai sus.

Coastele se rumesc putin in cuptor sau in tigaie, apoi se toarna sosul peste ele.

Servire:

Se asaza varza pe centrul farfuriei, peste ea, se asaza coasta de porc, taiata in bucati, cateva rosii si sosul barbeque.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu mazare

Musaca de cartofi cu mazare

Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iepure cu prune

Iepure cu prune

Incepem cu zaravatul pe care il taiem marunt iar morcovul in rondele,eu il prefer asa, ciupercile

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii
  •  5 bucati coaste de porc semiafumate (aprox. 500 gr bucata)
  • 2 capatani varza murata ca pentru sarmale foi subtiri 
  • 2 cepe mari rosii
  • 4 catei usturoi 
  • 200 gr sos barbeque
  • 200 gr pasta de tomate 
  • 100 gr zahar brun
  • 2 morcovi medii
  • 10 rosii mici
  • piper
  • boia iute
  • ulei vegetal

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Racitura de pasare