autor:

paviasi

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Ingrediente
Pentru 10 portii,  5 bucati coaste de porc semiafumate (aprox. 500 gr bucata), 2 capatani varza murata ca pentru sarmale foi subtiri , 2 cepe mari rosii, 4 catei usturoi , 200 gr sos barbeque, 200 gr pasta de tomate , 100 gr zahar brun, 2 morcovi medii, 10 rosii mici, piper, boia iute, ulei vegetal

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde de pe os, se scoate din supa. In supa, se adauga pasta de tomate, sosul barbeque si zaharul brun si se continua fierberea. Se scade pana are consistenta unui sos, apoi se trage pe blender, apoi prin sita si se lasa la cald. Intr-o tigaie, se pune cealalta ceapa rosie tocata, cand este gata, se adauga varza desarata si taiata foarte fin. Se caleste 30-40 de minute la foc mic si se adauga piper si boia. Rosiile se taie cuburi si se trag in tigaie, cu putin ulei, iar cand sunt putin moi, se adauga putin sos din cel descris mai sus.

Coastele se rumesc putin in cuptor sau in tigaie, apoi se toarna sosul peste ele.

Servire:

Se asaza varza pe centrul farfuriei, peste ea, se asaza coasta de porc, taiata in bucati, cateva rosii si sosul barbeque.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii
  •  5 bucati coaste de porc semiafumate (aprox. 500 gr bucata)
  • 2 capatani varza murata ca pentru sarmale foi subtiri 
  • 2 cepe mari rosii
  • 4 catei usturoi 
  • 200 gr sos barbeque
  • 200 gr pasta de tomate 
  • 100 gr zahar brun
  • 2 morcovi medii
  • 10 rosii mici
  • piper
  • boia iute
  • ulei vegetal

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori