Se pun capsunele intr-un vas pe foc impreuna cu zahar,se amesteca si se lasa pana se topeste zaharul;dupa ce s-a racit putin,se paseaza bine,se incorporeaza gelatina hidratata 5 min.in apa rece, apoi iaurtul si frisca batuta.
Dupa omogenizare, se rastoarna intr-o forma pe care o are fiecare,si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se rastoarna pe un platou si se orneaza cu sirop si capsune taiate.
Pentru sirop, se paseaza fructele, se trec prin sita, rezultatul se pune intr-un vas pe foc impreuna cu zaharu,l iar dupa 5min se opreste focul.
Sfatul meu: pentru aceasta bavareza, este indicata o forma de tort cu peretii detasabili sau o forma de silicon, pentru ca se rastoarna mai usor, ruland marginile spre exterior.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii