Se pun capsunele intr-un vas pe foc impreuna cu zahar,se amesteca si se lasa pana se topeste zaharul;dupa ce s-a racit putin,se paseaza bine,se incorporeaza gelatina hidratata 5 min.in apa rece, apoi iaurtul si frisca batuta.
Dupa omogenizare, se rastoarna intr-o forma pe care o are fiecare,si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se rastoarna pe un platou si se orneaza cu sirop si capsune taiate.
Pentru sirop, se paseaza fructele, se trec prin sita, rezultatul se pune intr-un vas pe foc impreuna cu zaharu,l iar dupa 5min se opreste focul.
Sfatul meu: pentru aceasta bavareza, este indicata o forma de tort cu peretii detasabili sau o forma de silicon, pentru ca se rastoarna mai usor, ruland marginile spre exterior.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii