Spalam cuburile de vita si le punem in vasul slow coker-ului. Adaugam ciupercile carora le-am scos in prealabil coditele, morcovul taiat felii si ceapa. Eu am avut doar ceapa verde din care am folosit partea alba taiata bucati mici.
Turnam vinul si sucul de rosii. Asezonam cu sare si piper si punem deasupra crengutele de cimbrisor.
Setam temperatura la Low pentru 6 ore.
Vom obtine o mancare extraordinar de gustoasa, cuburile de vita vor fi foarte fragede si gustoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii