1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de unt.Se adauga putin alcool(vodka sau wiskey)se flambeaza.Se lasa la fript depinde cat va place de patruns...3)Painea se prajeste in putin ulei de masline cu usturoiul taiat feliute.Decorare:in farfuria de servit se aseaza painea,deasupra se toarna sosul de ciuperci,se presara rozmarin.Se aseaza carnea.Am servit cu cartofi prajiti.Reteta apartine unui sef de bucatarie francez din Romania,am vazut pe Euforia si mi sa parut bun si rapid de facut.Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii