1. Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Ouale se bat spuma.
3. Se amesteca margarina cu ouale, se adauga chefirul si se amesteca bine.
4. Se adauga faina proaspat cernuta si pliculetul de praf de copt.
5. Se framinta aluatul.
6. Se ia cite o biluta de aluat si se intinde cu ajutorul sucitorului o foaie cu grosimea cca 0,3-0,4 cm.
7. Se unge foaia cu un strop de ulei si se presara cu urmatorul amestec: pentru fiecare foaie eu am folosit cite o lingura de zahar si cite un virf de lingurita de scortisoara si am presarat cu mac (vedeti imaginea atasata).
8. Se ruleaza, se unge cu ou batut si se presara mac deasupra.
9. Se taie biscutii sub forma unor permute.
10. Se aseaza in tava captusita cu hartie de copt, la rindul ei aceasta unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.
11. Se coc la foc mediu cca 30-35 minute.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii