Ce poate fi mai frumos decat miros de biscuiti proaspat scosi din cuptor duminica dimineata? Cele 4 linguri de zahar si o lingura flori de lavanda le-am amestecat si le-am lasat putin impreuna
Am taiat bucati untul si dupa ce s-a inmuiat l-am pus in robot cu zaharul si cele doua oua
Apoi am pus 16 linguri faina si am lasat sa se omogenizeze foarte bine. Aluatul l-am pus in folie si l-am dat la frigider. Puteti sa-l lasati cateva ore, sau peste noapte sau chiar doua zile, pana aveti timp de el sa-l coaceti.
Se scoate aluatul, si asa rece se taie felii, cam de 5-7 mm grosime
Se pun feliile in tava destul de apropiate pentru ca nu se umfla
Se coc la foc potrivit 20-30 minute, depinde cat de groase le-ati taiat
Miros divin a levantica, sunt foarte sfaramiciosi si merg de minune cu un pahar cu lapte rece :) Buna dimineata!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii