Pregatim caramelul - Intr-o craticioara mica punem zaharul, sucul de lamaie si apa pe foc, amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin si devine caramel si luam de pe foc.
Biscuitii - in robotul de bucatarie punem toate ingridentele uscate si lasam pana se formeaza faramituri adaugam galbenusurile si esenta de vanilie si prelucram pana se formeaza aluat pe care il adunam in naylon si lasam la frigider ptr 15 minute. Tapetam o tava cu pergament. Aluatul il intindem pe o plansa infarinata si intindem o foaie de aluat si cu forme scoatem biscuiti pe care le asezam pe tava. Galbenusul amestecat cu 2 linguri de caramel se amesteca bine si se ung biscuitii cu el de doua ori dupa care se dau la copt la 180 de grade ptr 10-15 minute pana se rumenesc.
Intre timp se pregateste ciocolata - Intr-o craticioara incalzim smantana si adaugam restul ingredientelor amestecam bine lasam putin sa fiarba pana se ingroase fara cocoloase si turnam in cescute de cafea si alaturam biscuitii copti - care se pot muia in ciocolata.
Un deliciu.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii