1. Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Se adauga ouale si se amesteca bine.
3. Se adauga faina si praful de copt si se framinta bine aluatul.
4. Aluatul obtinut se iimparte in doua parti egale, in una din ele adaugindu-se cele 4 lingurite de cacao si se framinta bine.
5. Din folie din aluminiu se taie doua patrate ambele cu exact aceleasi dimensiuni.
6. Pe unul din patrate se pune aluatul alb si cu ajutorul sucitorului se intinde o foaie pe toata suprafata foliei. Pe celalalt patrat se pune aluatul cafeniu si se procedeaza la fel. Dupa care alutul cafeniu se suprapune peste cel alb si se indeparteaza folia. Cu ajutorul foliei ramase desuptul alutului alb se ruleaza sul si folia se indeparteaza. Sulul obtinut se da la congelator pentru cca 20 minute pentru a se raci, pentru a putea cu usurinta taia biscuitii.
7. Aluatul racit se scoate si se taie rondele cca 0,7 - 0,8 cm.
8. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt la o distanta considerabila fiindca isi maresc volumul.
9. Se baga in cuptorul preincalzit si se coc cca 15-20 min la temperatura de 180 grade.
POFTA BUNA !!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii