autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de bostanei

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
5-6 bostanei,1 ceapa, rosii,1 legatura marar,1l bors,1 ou,1 pahar smintina,sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Ceapa si rosiile se toaca si se pun peste bostanei, la primul clocot. Borsul se fierbe aparte si se adauga. Se drege cu smintina batuta cu un ou si cu marar tocat. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de bostanei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza

Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza

Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se

28 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 bostanei,1 ceapa, rosii,1 legatura marar,1l bors,1 ou,1 pahar smintina,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!