Se pun bucatile de carne la fiert in oala cu 3 l apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu lingura cu gauri si se lasa sa fiarba pe foc mic.Dupa o ora se pune ceapa,sare,orez si legumele curatate si spalate,rase pe razatoarea mare.Daca scade apa prea mult si carnea nu este fiarta,se mai adauga apa dar cate putin,pentru ca o sa se adauge borsul cand va fi fiarta carnea.Borsul se pune la foc si se fierbe un clocot,apoi se toarna in oala,potrivit de acru dupa gust.La sfarsit se drege borsul cu doua linguri de smantana amestecata cu un galbenus.Se serveste cu patrunjel verde,tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii