autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 1 kg peste (pentru un gust mai bun se recomanda 2-3 feluri de peste), , - 1 l bors, , - 1 ceapa, , - 1 ceasca orez, , - 2 rosii, , - sare, , - leustean tocat, , - 1 morcov, , - 1 ardei gras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se lasa sa stea in apa rece. Orezul, impreuna cu ceapa, ardeiul si morcovul tocate se pun sa fiarba in bors diluat cu apa. Cand orezul este fiert, se adauga pestele taiat felii, se mai lasa sa fiarba impreuna 10 min., se adauga rosiile tocate si leusteanul, si se mai tine oala pe foc 10 min. Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim. Intre timp pregatim

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Hmmm,ce bunatate...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    O ciorbica delicioasa...........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg peste (pentru un gust mai bun se recomanda 2-3 feluri de peste)
  • - 1 l bors
  • - 1 ceapa
  • - 1 ceasca orez
  • - 2 rosii
  • - sare
  • - leustean tocat
  • - 1 morcov
  • - 1 ardei gras

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel