autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste cu leustean

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2009

Ingrediente
Carne de peste de cit mai multe feluri, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 rosie, 500g zarzavat, leustean, 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate, bors, sare ,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu leustean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se fierbe burta cam pe jumatate, se scoate si se taie feliute subtiri apoi se fierbe mai departe.

162 voturi    15 comentarii
2h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Imi place pestele la nebunie...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Sunt fan peste,asa ca orice idee ,orice sfat,orice reteta cu peste este binevenita...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Carne de peste de cit mai multe feluri
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 500g zarzavat
  • leustean
  • 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
  • bors
  • sare ,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place pestele la nebunie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vita cu fasole verde