In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati, spalati si taiati tot cubulete, verdeata (mai putin leusteanul) taiata fin si sosul de rosii. Se amesteca bine, iar dupa 3-4 min se adauga 4 cani cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert cu capac la foc moderat 30-40 minute.
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga orezul, borsul fiert separat, se potriveste de gust, se adauga crenguta de cimbru, leusteanul taiat marunt, iar cand incepe sa fiarba, se adauga cu grija ouale sparte intr-un bol. Dupa ce s-au intarit, se opreste focul si se serveste cu ceapa verde, dar cel mai bun se serveste rece.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii