Se curata sfecla, se taie fire lungi, se sareaza si se lasa sa stea putin sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cand este de ajuns de fiarta se adauga cartofii taiati si fierti. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga patrunjel, o crenguta de cimbru si la urma zeama scursa de la sfecla.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii