Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ingrediente
-2 sfecle potrivit de mari, -4 cartofi, -4 cepe, -2 legaturi patrunjel, -1 crenguta cimbru, -sare, -1 l bors
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata sfecla, se taie fire lungi, se sareaza si se lasa sa stea putin sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cand este de ajuns de fiarta se adauga cartofii taiati si fierti. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga patrunjel, o crenguta de cimbru si la urma zeama scursa de la sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul,
5 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate