autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

bors de vita cu legume

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
400 g carne de vita (piept, rasol), 2 morcovitelina mica, 2-3 cepe, o mana de fasole verde, un dovlecel, 2 cartofi, un sfert de varza, 400 ml bors, 100 g rosii in bulion, 100 ml ulei, 1 legatura leustean si sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.

Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si

11 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem

5 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de vita (piept
  • rasol)
  • 2 morcovitelina mica
  • 2-3 cepe
  • o mana de fasole verde
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • un sfert de varza
  • 400 ml bors
  • 100 g rosii in bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura leustean si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

24 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua