autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors din carne de miel

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 1 kg carne de miel, , - 2 morcovi, , - 1 ceapa, , - 1 ceasca orez, , - leustean verde, , - 1 telina mica, , - 1 pahar smantana, , - 1 l bors, , - 2 rosii, , - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea. Cand carnea este fiarta se adauga orezul fiert separat, apoi rosiile taiate cubulete si se continua fierberea inca 10 min. Se acreste cu bors si se parfumeaza cu leustean tocat fin. Borsul se drege dupa 15 min. cu smantana, ou si putin bors fierbinte batute bine. Borsul de miel se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supă de dovleac

Supă de dovleac

Am pus la fiert prazul bucăţi, ceapa, gogoşarul, usturoiul şi jumătate de dovleac(tăiat după

5 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI A LA GREC

CIORBA DE PUI A LA GREC

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata

23 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne de miel
  • - 2 morcovi
  • - 1 ceapa
  • - 1 ceasca orez
  • - leustean verde
  • - 1 telina mica
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 l bors
  • - 2 rosii
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba a la grec cu conopida