autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors din carne de pui

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 1 pui mic sau 1/2 pui mare, , - 1 ceapa, , - 1 morcov, , - 1 telina, , - 1 ardei gras, , - sare, , - 100 g taitei, , - 1 pahar smantana, , - 1 ceasca sos de rosii, , - 1 l bors, , - leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Puiul taiat bucati se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, apoi se adauga zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt. Cand zarzavatul a fiert, se sareaza dupa gust si se acreste cu bors. Se adauga sosul de rosii, taiteii fierti separat si scursi. Se fierbe totul inca 10 min., dupa care se ia oala de pe foc. Borsul se drege dupa 15 min. cu smantana, ou si putin bors fierbinte batute bine. Se adauga leustean tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de conopida cu macris

Ciorba de conopida cu macris

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza. Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc

15 voturi    7 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert

9 voturi    15 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 1 pui mic sau 1/2 pui mare
  • - 1 ceapa
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 1 ardei gras
  • - sare
  • - 100 g taitei
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 ceasca sos de rosii
  • - 1 l bors
  • - leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT