autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors din carne de pui

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 1 pui mic sau 1/2 pui mare, , - 1 ceapa, , - 1 morcov, , - 1 telina, , - 1 ardei gras, , - sare, , - 100 g taitei, , - 1 pahar smantana, , - 1 ceasca sos de rosii, , - 1 l bors, , - leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Puiul taiat bucati se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, apoi se adauga zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt. Cand zarzavatul a fiert, se sareaza dupa gust si se acreste cu bors. Se adauga sosul de rosii, taiteii fierti separat si scursi. Se fierbe totul inca 10 min., dupa care se ia oala de pe foc. Borsul se drege dupa 15 min. cu smantana, ou si putin bors fierbinte batute bine. Se adauga leustean tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu paparaie

Zama de loboda rosie cu paparaie

Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate. Intre timp intro

12 voturi    21 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 1 pui mic sau 1/2 pui mare
  • - 1 ceapa
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 1 ardei gras
  • - sare
  • - 100 g taitei
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 ceasca sos de rosii
  • - 1 l bors
  • - leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi