autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors din maruntaie de pui

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 2 ficatei de pasare, , - 2-3 pipote, , - spatele, , - aripile, , - inima, , - gatul, , - capul de pasare, , - 1 ceapa mare, , - 1 ardei gras, , - 2 morcovi, , - leustean verde, , - 1 pahar smantana, , - 1 l bors, , - 1 ou, , - sare, , - 3 rosii decojite

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele si tacamurile se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu 1/2 l apa rece. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand toate au fiert, se pun rosiile tocate si, dupa 10 min., borsul. Se adauga leusteanul tocat marunt. Dupa aceea, se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca 15 min. si se drege cu un ou batut cu smantana si trei linguri de bors fierbinte. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors romanesc (de post)

Bors romanesc (de post)

Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful

14 voturi    13 comentarii
35 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina

Ciorba de gaina

Pasul 1: Pregatim aragazul si o oala in care punem apa. Adaugam carnea de gaina si o lasam sa fiarba. Adunam

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 ficatei de pasare
  • - 2-3 pipote
  • - spatele
  • - aripile
  • - inima
  • - gatul
  • - capul de pasare
  • - 1 ceapa mare
  • - 1 ardei gras
  • - 2 morcovi
  • - leustean verde
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 l bors
  • - 1 ou
  • - sare
  • - 3 rosii decojite

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou