Maruntaiele si tacamurile se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu 1/2 l apa rece. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand toate au fiert, se pun rosiile tocate si, dupa 10 min., borsul. Se adauga leusteanul tocat marunt. Dupa aceea, se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca 15 min. si se drege cu un ou batut cu smantana si trei linguri de bors fierbinte. Se serveste cald.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii