autor:

patronik

» » Borsuri si Ciorbe

Bors din maruntaie de pui

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 2 ficatei de pasare, , - 2-3 pipote, , - spatele, , - aripile, , - inima, , - gatul, , - capul de pasare, , - 1 ceapa mare, , - 1 ardei gras, , - 2 morcovi, , - leustean verde, , - 1 pahar smantana, , - 1 l bors, , - 1 ou, , - sare, , - 3 rosii decojite

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele si tacamurile se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu 1/2 l apa rece. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand toate au fiert, se pun rosiile tocate si, dupa 10 min., borsul. Se adauga leusteanul tocat marunt. Dupa aceea, se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca 15 min. si se drege cu un ou batut cu smantana si trei linguri de bors fierbinte. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei.

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas de peste

Gulas de peste

Se taie file de peste in patratele de 3x3 cm. Se taie ceapa fideluta Se preseaza prin presa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 ficatei de pasare
  • - 2-3 pipote
  • - spatele
  • - aripile
  • - inima
  • - gatul
  • - capul de pasare
  • - 1 ceapa mare
  • - 1 ardei gras
  • - 2 morcovi
  • - leustean verde
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 l bors
  • - 1 ou
  • - sare
  • - 3 rosii decojite

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat