Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul .Punem vasul pe foc mic si amestecam pana zaharul se topeste. Dam deoparte si adaugam untul si esenta de rom.
Maruntim biscuitii si nuca in robot.
Intr-un castron punem biscuitii,nuca si cacaoa si amestecam. Turnam compozitia de lapte racita si framantam cu mana pana obtinem o compozitie nelipicioasa.
Luam cu mana din compozitie si introducem in forma de bradut . Apasam bine aluatul. Desfacem laturile formei si scoatem bradutul.Asezam bradutii formati pe un platou.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii