autor:

gicuta

» » Dulciuri diverse

Braduti dulci

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 decembrie 2015

Ingrediente
500 g biscuiti simpli, 150 g nuca, 4 linguri zahar, 100 g unt, 250 ml lapte, 3 linguri cacao, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul .Punem vasul pe foc mic si amestecam pana zaharul se topeste. Dam deoparte si adaugam untul si esenta de rom.
Maruntim biscuitii si nuca in robot.
Intr-un castron punem biscuitii,nuca si cacaoa si amestecam. Turnam compozitia de lapte racita si framantam cu mana pana obtinem o compozitie nelipicioasa.
Luam cu mana din compozitie si introducem in forma de bradut . Apasam bine aluatul. Desfacem laturile formei si scoatem bradutul.Asezam bradutii formati pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PANDISPAN

PANDISPAN

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul

70 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Button cookies

Button cookies

Untul si zaharul se mixeaza bine apoi se adauga faina. Se framanta aluatul,se intinde o foaie mai

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • gicuta

    gicuta (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2016

    Multumesc mult,Ramona!

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2015

    Tocmai am vazut acesti braduleti la TV, si ma gandeam: oare cum se fac? Iata si secretul!! Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150 g nuca
  • 4 linguri zahar
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

gicuta (Chef de cuisine)

Multumesc mult,Ramona!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Flan de portocale