Se separa albusurile de galbenusuri, se bat alburusile spuma. Separat se face un sirop din zahar cu cele 4 linguri de apa si se adauga peste albusurile batute spuma, apoi se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de vanilie, faina, iar la final cacao dupa preferinta si gust. Eu am o forma de briose din silicon si o ung doar cu un strop de ulei pentru a se desprinde mai usor din forma.
Turnam compozitia in forma, iar la final adaugam cate o jumatate de nuca deasupra. Preincalzim cuptorul la 180 grade, le lasam in cuptor pana ce trec de proba scobitorii. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii