Briose cu cacao si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cacao si nuca

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • 4 linguri de apa
  • 4 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 cana de faina
  • cacao dupa preferinta
  • 100 gr nuca

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat alburusile spuma. Separat se face un sirop din zahar cu cele 4 linguri de apa si se adauga peste albusurile batute spuma, apoi se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de vanilie, faina, iar la final cacao dupa preferinta si gust. Eu am o forma de briose din silicon si o ung doar cu un strop de ulei pentru a se desprinde mai usor din forma.

Turnam compozitia in forma, iar la final adaugam cate o jumatate de nuca deasupra. Preincalzim cuptorul la 180 grade, le lasam in cuptor pana ce trec de proba scobitorii. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise