autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2010

Ingrediente
50 gr unt, 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale, 1 ou, 250 ml lichior de cocos, 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma, 200 gr faina, 80 gr zahar, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata, 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.
Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta

95 voturi    29 comentarii
1h
Torturi
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Un desert cu adevarat racoritor, usor si numai bun pentru a servi oaspetii, chiar si pe cei mai mofturosi

1 vot    4 comentarii
24h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Foarte frumoase si aromate!Felicitari!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Ca de obicei....prenzentare de nota 10*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Ca de obicei...un desert delicios,iar prezentarea este grozava...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
  • 1 ou
  • 250 ml lichior de cocos
  • 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
  • 200 gr faina
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
''Cetatea Cristinei''