autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2010

Ingrediente
50 gr unt, 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale, 1 ou, 250 ml lichior de cocos, 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma, 200 gr faina, 80 gr zahar, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata, 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.
Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata Maryaly

Tort de ciocolata Maryaly

Crema se prepara astfel:se amesteca laptele cu cele 4 oua,4 linguri de faina,9 linguri de faina si

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort pepene galben

Tort pepene galben

Bati albusurile spuma, apoi adaugi zaharul treptat, galbenusurile unul cate unul, incorporezi si

2 voturi    7 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Foarte frumoase si aromate!Felicitari!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Ca de obicei....prenzentare de nota 10*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Ca de obicei...un desert delicios,iar prezentarea este grozava...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
  • 1 ou
  • 250 ml lichior de cocos
  • 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
  • 200 gr faina
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si cirese