Mod de preparare: Intr-un castron batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi treptat adaugam uleiul ,faina amesctecata cu praful de copt si laptele.Toate se mixeaza pana devine ca o pasta.Compozitia se pune in forme de briose doar trei parti( eu am avut doar 8 forme de silicon si restul le-am pus in forme de cosulete cu hartie speciala pentru briose).In compozitia ramasa se pune nuca,esenta de rom si ciocolata razuita marunt.In fiecare forma se pune putin din compozitia cu nuca si ciocolata.Se coc 15-20 minute la 180 grade.Dupa ce se coc se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca batuta in prealabil si bombonele decorative(dupa preferinte). Cand am facut briose am facut si un chec cu ciocolata pufos
Ies aproximativ 24 de briose mari. Compozitia pentru chec este la fel ca si pentru briose.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii