1)In ziua anterioarã se condimenteazã carnea cu pasta fãcutã din: ulei,pasta de ardei, boia,pãtrunjel proaspãt tocat, sare si piper.
2)In propria zi, prãjeste carnea la foc mic cca. 20 min.Se poate pune si vin alb :)
Adaugã cãtei de usturoi tocati si mai lasã la prãjit.
3)Pt.orez de fasole:
Cãleste ceapa tocatã in 2-3 linguri din sosul de la carne sau ulei.Adaugã orezul, fasolea (am folosit de cutie, deja fiartã), si 8 dl de apã, sare si piper.
Lasã sã fiarbã la foc mic.
4)Spre sfârsit pune coriandru proaspãt tocat si otetul.
Serveste carnea, peste care s-a stors lãmâia cu garnitura de orez.Este o mâncare sãtioasã, tipic portughezã :)sper sã vã placã...
Poftã bunã!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii