autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Bucatini cu legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2011

Ingrediente
cantitati ptr 4 persoane, , 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase, 1/2 kg de rosii, 3ardei taiati felii, 1ceapa mare taiata solzi, 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca, 50 gr cascaval ras, 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate, ulei de masline, sare, zahar ptr rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala mare punem apa si sare deajuns sa cuprinda pastele si lasam sa dea in clocot si adaugam pasta si o fierbem al-dente.

Intre timp incalzim o tigaie wok si incalzim uleiul de masline adaugam ceapa si o rumenim putin,adaugam ardeii si ii prajim putin si la sfirsit adaugam rosiile taiate cuburi si amestecam.Lasam putin ca gusturile sa se contopeasca adaugam sare,piper si putin zahar.Nu trbuie de lasat mult ca rosiile sa nu se faca pasta - se pun si frunzele de zahatar si se adauga pasta se amesteca putin cu legumele dupa care se adauga brinzeturile si se serveste.Eu pun brinzeturile aparte pe masa si pasta cu legume aparte.Fiecare isi pune brinza cit doreste.Este gustoasa pasta cu legume si foarte usor de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul. Pentru sos taiem marunt ardeiul

1 vot    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pizza la tigaie

Pizza la tigaie

Ingredientele pentru blat le puneti intr-un castron pana ce obtineti un aluat pentru framantat pe

10 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    O reteta interesanta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 4 persoane
  • 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase
  • 1/2 kg de rosii
  • 3ardei taiati felii
  • 1ceapa mare taiata solzi
  • 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca
  • 50 gr cascaval ras
  • 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate
  • ulei de masline
  • sare, zahar ptr rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
mihai

mihai (Chef de cuisine)

O reteta interesanta, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghetti cu creveți și zucchini