Intr-o oala mare punem apa si sare deajuns sa cuprinda pastele si lasam sa dea in clocot si adaugam pasta si o fierbem al-dente.
Intre timp incalzim o tigaie wok si incalzim uleiul de masline adaugam ceapa si o rumenim putin,adaugam ardeii si ii prajim putin si la sfirsit adaugam rosiile taiate cuburi si amestecam.Lasam putin ca gusturile sa se contopeasca adaugam sare,piper si putin zahar.Nu trbuie de lasat mult ca rosiile sa nu se faca pasta - se pun si frunzele de zahatar si se adauga pasta se amesteca putin cu legumele dupa care se adauga brinzeturile si se serveste.Eu pun brinzeturile aparte pe masa si pasta cu legume aparte.Fiecare isi pune brinza cit doreste.Este gustoasa pasta cu legume si foarte usor de facut.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii