autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Bucatini cu legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2011

Ingrediente
cantitati ptr 4 persoane, , 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase, 1/2 kg de rosii, 3ardei taiati felii, 1ceapa mare taiata solzi, 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca, 50 gr cascaval ras, 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate, ulei de masline, sare, zahar ptr rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala mare punem apa si sare deajuns sa cuprinda pastele si lasam sa dea in clocot si adaugam pasta si o fierbem al-dente.

Intre timp incalzim o tigaie wok si incalzim uleiul de masline adaugam ceapa si o rumenim putin,adaugam ardeii si ii prajim putin si la sfirsit adaugam rosiile taiate cuburi si amestecam.Lasam putin ca gusturile sa se contopeasca adaugam sare,piper si putin zahar.Nu trbuie de lasat mult ca rosiile sa nu se faca pasta - se pun si frunzele de zahatar si se adauga pasta se amesteca putin cu legumele dupa care se adauga brinzeturile si se serveste.Eu pun brinzeturile aparte pe masa si pasta cu legume aparte.Fiecare isi pune brinza cit doreste.Este gustoasa pasta cu legume si foarte usor de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza

Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza

Am intins foaia de pizza ( se lucreaza numai cu mana nu se foloseste ruloul de patiser pentru intins

8 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza rulata

Pizza rulata

Se pune apa calduta (37-40 °C) intr-un castron unde dizolvam drojdia, zaharul si sarea. Se adauga

3 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    O reteta interesanta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 4 persoane
  • 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase
  • 1/2 kg de rosii
  • 3ardei taiati felii
  • 1ceapa mare taiata solzi
  • 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca
  • 50 gr cascaval ras
  • 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate
  • ulei de masline
  • sare, zahar ptr rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
mihai

mihai (Chef de cuisine)

O reteta interesanta, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu kaizer si legume la cuptor Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghetti cu sos si chiftelute Spaghetti cu sos si chiftelute

Se amestecă bine carnea tocată (amestec sau de care preferaţi) cu verdeaţa tocată mărunt, cu pâinea, cimbru, sare şi piper

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana