Intr-un bol adaugati toate ingredientele si cu telul para le amestecati bine. Dati budinca la rece pentru cel putin 4 ore. Dar recomandarea mea este sa o tineti peste noapte.
Optional adaugati fructe uscate sau/si alune.
Budinca este ideala pentru micul-dejun, ca snack sau desert. Topping-ul il alegeti voi, aveti o gama larga de fructe uscate si alune de toate felurile. Enjoy!
Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii