Budinca de gris cu coacaze rosii

Timp pregatire
45 minute
Budinca de gris cu coacaze rosii

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 150 ml gris
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • esenta rom
  • 250 gr coacaze rosii

Mod de preparare

Punem laptele in vasul multicooker-ului. Adaugam zaharul si grisul amestecand ca se imprastie omogen in lapte. Setam aparatul la programul stew pentru cca 40 minute si apasam butonul start. Amestecam cand si cand ca sa evitam formarea cocoloaselor.

Rasturnam laptele cu gris intr-un vas si il lasam sa se racoreasca. Adaugam apoi galbenusurile si esenta. Batem albusurile spuma si le incorporam in crema de gris. La final adaugam coacazele si amestecam usor.

Turnam compozitia in vasul multicookerului pe care l-am spalat si l-am sters intre timp. Asa cum spuneam nu am uns vasul cu nimic. Setam aparatul la programul bake, temperatura de 180 grade, apasam butonul cooking time si setam la 45 minute.

Dupa cele 45 de minute budinca este gata. Scoatem budinca pe un platou cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se racoreasca. Taiem budinca felii si decoram cu buchetele de coacaze si pudram cu zahar.

Reteta pregatita de Violeta Postolache, @www.caietulcuretete.com cu Philips Multicooker.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise