Budinca de macaroane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g macaroane
  • 3 oua
  • 50g unt
  • 200g branza telemea de capra(sau oi,ce va place)
  • 150ml lapte
  • 1 lingura pesmet alb

Mod de preparare

Macaroanele se rup in bucati potrivite si se firb in apa cu sare.(Dar nu le lasati sa fie prea fierte,ele mai stau si la cuptor).Dupa ce s-au inmuiat se scurg de apa si se clatesc cu putina apa rece,se lasa in strecuratoare sa se scurga bine.Separat se da branza pe razatoare,se amesteca cu ouale,laptele,untul si putina sare.Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet se pun macaroanele amestecate cu branza,si se da la cuptorul incins la 180gC pentru 35-40 de minute.

Cine prefera poate sa adauge si zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise