autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
5 oua, 400-500ml smantana, 250-300 gr brazeturi in amestec(cascaval,branza vaci,telemea), 4-5 ardei copti sau 2-3 proaspeti, un praf usturoi pulbere, condimente dupa gust, 1 paine neagra

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Painea se taie in felii groase si se da deoparte;se bat bine ouale,se adauga condimentele,smantana,branza si la urma praful de usturoi.
Jumatate de compozitie rezultata se toarna intr-o tava (unsa in prealabil cu unt)peste compozitie se adauga feliile de paine,apoi restul de compozite.Deasupra se presora cascaval ras sau cas,se da la cuptor 10 minute la foc mediu,apoi se scoate se pune deasupra ardeiul copt si se mai da 5 minute tot la foc mediu.daca nu avem ardei copt de pune deodata la cuptor ardeiul proaspat.(deci in total se tine 15 min)
Se serveste calda.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu carnati si branza de burduf

Omleta cu carnati si branza de burduf

Am pus la călit cârnaţii, fără ai lăsa să se ardă. Separat am batut bine 3 ouă, adăugând

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    foarte bine arata reteta ta super

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Arata bine....

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Nu sta cam putin la cuptor? Cuptorul nu e preincalzit si nu se fac ouale. Dar daca o tii mai mult e buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Sunt sigura ca reteta ta este tare buna, pacat ca nu ai facut o poza si in sectiune.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Interesant si usor de facut

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 400-500ml smantana
  • 250-300 gr brazeturi in amestec(cascaval,branza vaci,telemea)
  • 4-5 ardei copti sau 2-3 proaspeti
  • un praf usturoi pulbere
  • condimente dupa gust
  • 1 paine neagra

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana77
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

21 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Aperitiv ornamental 2