autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza

Budinca de taitei cu branza sarata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
400 g paste fainoase, 300 g cas de oaie sau branza telemea, 200 g sunca, 5 oua, 1 rosie, 1 ardei gras, marar verde, condimente Barbeque, sare, piper, boia, menta proaspata

Dificultate: Medie Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .
Branza se rade, sunca se taie cubulete.
Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.
O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.
Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.
Se portioneaza si se serveste.
Daca doriti , la servit se poate adauga smantana sau kechup...
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu somon   afumat si smantana

Paste cu somon afumat si smantana

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc

7 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Fusilli tricolori picanti cu surimi

Fusilli tricolori picanti cu surimi

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Am sa fac si eu. Sigur e pe gustul noastru.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Foarte bine arata,si gustoasa trebuie sa fie!Bravo!

  • Meme

    Meme (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Super!Cred ca este tare buna,o sa incerc si eu !

Dificultate

Medie

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g cas de oaie sau branza telemea
  • 200 g sunca
  • 5 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • marar verde
  • condimente Barbeque
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta proaspata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am sa fac si eu. Sigur e pe gustul noastru.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza de post cu legume congelate