autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza

Budinca de taitei cu branza sarata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
400 g paste fainoase, 300 g cas de oaie sau branza telemea, 200 g sunca, 5 oua, 1 rosie, 1 ardei gras, marar verde, condimente Barbeque, sare, piper, boia, menta proaspata

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .
Branza se rade, sunca se taie cubulete.
Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.
O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.
Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.
Se portioneaza si se serveste.
Daca doriti , la servit se poate adauga smantana sau kechup...
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Se desfac pungile cu mucenici si se pun in tava de la cuptor in cuptor ca sa se mai usuce un pic,

8 voturi    7 comentarii
4h
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Am sa fac si eu. Sigur e pe gustul noastru.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Foarte bine arata,si gustoasa trebuie sa fie!Bravo!

  • Meme

    Meme (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Super!Cred ca este tare buna,o sa incerc si eu !

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g cas de oaie sau branza telemea
  • 200 g sunca
  • 5 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • marar verde
  • condimente Barbeque
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta proaspata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am sa fac si eu. Sigur e pe gustul noastru.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu creveti si carne de scoici