Am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul si i-am mai lasat putin la fiert.
Dupa ce s-au fiert i-am pus intr-un vas termorezistent si m-am apucat sa prajesc vanata.
Vanata am taiat-o rondele sau felii si am prajit-o in ulei de masline.
Apoi am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am calit in uleiul ramas de la vinete, dupa care am adaugat sucul de rosii (cele 3 rosii le-am dat pe razatoare), sare si piper; am mai lasat putin la fiert pana s-a facut un sos.
M-am intors la cartofi pe care i-am presarat cu frunze de patrunjel, apoi am turnat sosul peste ei.
Am asezat feliile de vanata peste cartofi si am mai dat la cuptor pentru 15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii