Fierbi pastele in apa cu sare si ulei. Le strecori, clatesti cu apa rece, lasi la scurs.
Tai mezelul in cuburi, calesti putin, adaugi pasta de tomate. Asezi o jumatate din paste in vasul de yena uns cu unt, asterni compozitia din mezeluri, razi o jumatate din cascaval, acoperi cu restul de paste. Faci un sos din oua batute la care adaugi laptele, uleiul, sare, piper,cimbru. Intinzi sosul peste paste, razi cascavalul ramas. Dai la cuptor pana se rumeneste. Servesti fierbinte.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii