autor:

Cely Snijec

» » Paste si pizza

Budinca din paste

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g paste, 2 linguri ulei, 200 g salam, 200 g sunca presata, 200 g bacon (sau costita), 3 linguri de pasta de tomate, unt pentru uns vasul, Sosul:, 4 oua, 100 ml lapte, 2 linguri ulei, 200 g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare si ulei. Le strecori, clatesti cu apa rece, lasi la scurs.
Tai mezelul in cuburi, calesti putin, adaugi pasta de tomate. Asezi o jumatate din paste in vasul de yena uns cu unt, asterni compozitia din mezeluri, razi o jumatate din cascaval, acoperi cu restul de paste. Faci un sos din oua batute la care adaugi laptele, uleiul, sare, piper,cimbru. Intinzi sosul peste paste, razi cascavalul ramas. Dai la cuptor pana se rumeneste. Servesti fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca din paste, cu merisoare si dulceata de afine

Budinca din paste, cu merisoare si dulceata de afine

Punem pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem de apa, intr-o strecuratoare. Intr-un

6 voturi    10 comentarii
45 min
Paste si pizza
Budinca din paste cu ciuperci

Budinca din paste cu ciuperci

Se fierb taiteii in multa apa cu sare pina sint al dente se clatesc bine si se pun intr-un vas si

11 voturi    0 comentarii
50 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Cred ca este foarte gustos...

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Bun

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 2 linguri ulei
  • 200 g salam
  • 200 g sunca presata
  • 200 g bacon (sau costita)
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • unt pentru uns vasul
  • Sosul:
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 200 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

68 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza la "fund de lemn"