autor:

Fara foto

» » Fripturi

Buzunare de pui cu roşii uscate la soare

Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Ingrediente
[Pentru doua portii], 400 g cartofi, amestec de legume taiate bucatele, 3-4 linguri de ulei de masline, 1-2 linguri de ulei de orez, sare, piper negru, proaspăt măcinat, 2 jumatati de piept de pui, circa 350 g in total, 4 căţei de usturoi, rasi, 2 linguri de branza ricotta, 1 ceapa verde, tocata, cateva frunze proaspete de busuioc, taiate fasiute, frunze proaspete de busuioc, pentru servit, 3-4 g roşii-uscate-la-soare îmbuteliate în ulei, bine scurse, 1 mana de valeriana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 150 °C. Se aranjeaza legumele (cartofi, ardei gras, broccoli, praz) într-o tavă de copt mare, pe un singur strat. Se asezoneaza cu sare şi piper si se stropesc cu ulei de masline. Se coc circa 20 de minute, până sunt aurii şi fragezi.

Între timp se pun pieptii de pui pe o suprafaţă curată. Cu un cuţit ascuţit se deschide un buzunar în fiecare dintre ele.

Se amesteca intr-un castron branza ricotta cu sare, piper, usturoi, busuioc si rosii-uscate-la-soare. Se umplu cu buzunarele de pui cu aceasta mixtura.

Se prajesc buzunarele de pui 3 minute pe fiecare parte, în ulei de orez, într-o tigaie mare, până ce carnea este făcuta. Se serveste carnea cu cartofi rumeniţi şi cu o mixtura de ceapa verde, busuioc si valeriana, stropita cu putin ulei de masline si suc de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare de pui cu roşii uscate la soare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Frigarui: Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Se amesteca zeama

7 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • [Pentru doua portii]
  • 400 g cartofi
  • amestec de legume taiate bucatele
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 1-2 linguri de ulei de orez
  • sare
  • piper negru
  • proaspăt măcinat
  • 2 jumatati de piept de pui
  • circa 350 g in total
  • 4 căţei de usturoi
  • rasi
  • 2 linguri de branza ricotta
  • 1 ceapa verde
  • tocata
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • taiate fasiute
  • frunze proaspete de busuioc
  • pentru servit
  • 3-4 g roşii-uscate-la-soare îmbuteliate în ulei
  • bine scurse
  • 1 mana de valeriana

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Popovici
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada Wellington