Cu aceasta reteta veti transforma si cea mai fada cafea intr-o delicatesa! Este incredibil ce gust deosebit capata cafeaua!
Amestecul de condimente il puteti cumpara de la un magazin de specialitate. Tot acolo puteti solicita macinarea ingredientelor, chiar in fata dumneavoastra. Amestecul obtinut il puteti pune intr-un borcanel de sticla. Se poate folosi si pentru vin fiert.
Se fierbe apa si dupa cateva clocote, se opreste focul. Se adauga un varf de lingurita din amestecul de condimente si 2-3 lingurite de cafea, atat cat obisnuiti sa folositi dumneavoastra. Se acopera ibricul cu o farfurioara si se infuzeaza 5-10 minute.
Puteti renunta la scortisoara, daca nu o doriti asociata cu cafeaua. Dar la restul condimentelor, in nici un caz!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii