Cu aceasta reteta veti transforma si cea mai fada cafea intr-o delicatesa! Este incredibil ce gust deosebit capata cafeaua!
Amestecul de condimente il puteti cumpara de la un magazin de specialitate. Tot acolo puteti solicita macinarea ingredientelor, chiar in fata dumneavoastra. Amestecul obtinut il puteti pune intr-un borcanel de sticla. Se poate folosi si pentru vin fiert.
Se fierbe apa si dupa cateva clocote, se opreste focul. Se adauga un varf de lingurita din amestecul de condimente si 2-3 lingurite de cafea, atat cat obisnuiti sa folositi dumneavoastra. Se acopera ibricul cu o farfurioara si se infuzeaza 5-10 minute.
Puteti renunta la scortisoara, daca nu o doriti asociata cu cafeaua. Dar la restul condimentelor, in nici un caz!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii